موزه خصوصی سنگ و سنگواره در ایلام ساماندهی و تجهیز می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از تجهیز نخستین موزه سنگ و سنگواره در استان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام، عبدالمالک شنبه‌زاده مدیرکل استان امروز ۲۲ دی‌ماه ۹۹با اعلام این خبر اظهار کرد: «موزه خصوصی سنگ و سنگواره در ایلام که در یکی از فضاهای ساختمان اداره‌کل فنی‌ وحرفه ای استان با مساحتی بیش از ۱۰۰ مترمربع برای نمایش آثار احداث شده ساماندهی، بهسازی، ایمن سازی و تجهیز می‌شود.»

او افزود: «هدف از ایجاد و تجهیز نخستین موزه خصوصی سنگ و سنگواره در استان، ارتقای علاقه‌مندی جامعه به دانش زمین‌شناسی و آشنایی عموم بازدیدکنندگان با زیبایی‌های منحصر به فرد سنگ‌ها، فسیل‌ها و کانی‌های استان و همچنین تعامل بین مدرسه، دانشگاه و ارتقا سطح آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان است.»

شنبه‌زاده تصریح کرد: «دراین مجموعه خصوصی طی شش سال تحقیق و بررسی، بیش از چهارهزار قطعه و همچنین کانی‌های مختلف بدست آمده که این موزه می‌تواند یکی از اولین و کامل‌ترین موزه‌های سنگ موجود دراستان باشد.»

او ادامه داد : «تعداد مجموعه آثاری که در این موزه به نمایش گذاشته شده ۹۰۳ قطعه است.»

بازدیدها: 17

  • 0
  • 74
  • 1,964
  • 8,179
  • 511,163
  • سپتامبر 13, 2026

 

     کنگره سرداران و ۳۰۰۰ شهید استان ایلام

تماس با ما

  • آدرس : ایلام، خیابان پاسداران, جنب موزه مردم شناسی و قلعه تاریخی والی, اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام.
  • تلفن : ۳۳۳۴۱۸۴۰ – 084
  • نمابر :۳۳۳۳۱۵۷۸ – ۳۳۳۳۰۱۸۸ – 084
  • پست الکترونیک : info@ilam-mcth.ir

 

طراحی و برنامه نویسی توسط : آرمان فناوران آرنا

 

کلیه حقوق برای اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان ایلام محفوظ است.

Template Design:Dima Group

نحوه ورود به سامانه سنجش رضایت مردم از خدمات هر کارمند:

 با جستجوی آدرس آن، یعنی karmandiran.ir، میسر می باشد

و شهروندان، جهت ثبت نظرات خود در این سایت، می توانند،

از طریق شماره گیری کد دستوری #شناسه نظرسنجی

کارمند*1102*4* با تلفن همراه یا اسکن بارکد مربوط به کارمند، اقدام کنند.

رفتن به محتوا