مسیرهای صعب العبور تنگه‌های ویژدرون و الماس ایلام سامان‌دهی می شوند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از سامان‌دهی مسیرهای صعب العبور تنگه‌های ویژدرون و الماس(نور) ایلام خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام، روز شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ جلسه‌ای با حضور عبدالمالک شنبه‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مظفرعلیشائی مدیرکل ورزش و جوانان استان، مسئولین هلال احمر و محمدرضا جمشیدیان رییس صنف بخش‌خصوصی، برای سامان‌دهی مسیرهای صعب العبور تنگه‌های ویژدرون و الماس(نور) ایلام وتوسعه گردشگری ماجراجویانه در سالن جلسات اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه استان ایلام در زمینه‌های گردشگری تاریخی، طبیعت گردی، روستایی و عشایری، کشاورزی و غیره پتانسیل‌های بالایی برای توسعه گردشگری دارد که باید در راستای ایجاد فرصت‌های شغلی و جذب گردشگر از این پتانسیل‌ها استفاده کنیم، اظهار کرد: «یکی از ظرفیت‌های ویژه این استان بحث گردشگری ماجراجویانه است که تنگه ویژدرون در شهرستان ملکشاهی و تنگه الماس (نور) در شهرستان بدره این قابلیت ویژه را دارند که با توجه به صعب العبور بودن نقاطی از این جاذبه‌ها می‌طلبد دستگاه‌های مرتبط در راستای توسعه گردشگری و سامان‌دهی این مسیرها، همکاری لازم را به عمل آورند.»

شنبه‌زاده گفت: «با توجه به اینکه گردشگران ورودی به این دو جاذبه گردشگری در قالب تور به استان سفر می کنند و آگاهی کامل از مسیرها را ندارند متاسفانه دچار مشکلاتی می‌شوند که شناسایی لیدرها و آموزش وظایف آنان توسط بخش خصوصی این استان و اطلاع‌رسانی از طریق فضای مجازی در دستور کار قرار می‌گیرد.»

او همچنین ازمشخص شدن یک مسیر منتهی به این دوتنگه و توانایی گردشگران برای طی نمودن این مسیرها در ساعات تعریف شده خبر داد و اضافه کرد: «بخش خصوصی باید همکاری‌های لازم در راستای آموزش لیدرها، نصب علایم هشداردهنده، نوع خدمات و .. با این اداره کل را داشته باشد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه وجود خطرات بسیار زیاد، گردشگری ماجراجویانه در این دو تنگه نیاز به کسب تجربه و تهیه تجهیزات خاص دارد و معمولاً بصورت گروهی انجام پذیر است، تصریح کرد: «هدف از تشکیل این جلسه بهره‌مندی و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها و مساعدت‌های لازم دستگاه‌های اجرایی مرتبط شامل فرمانداری مهران، مخابرات، آب و فاضلاب، مدیریت بحران، نیروی انتظامی و .. برای جلوگیری از اتفاقات ناخوشایند و حمایت در راستای توسعه گردشگری ماجراجویانه، ایجاد هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌های اجرایی به منظور برنامه‌ریزی، تصمیم‌گیری و نحوه خدمات‌رسانی به گردشگران در مسیرهای صعب‌العبور جاذبه‌های گردشگری است.»

او ادامه داد: «دره ویژدرون یکی از جاهای دیدنی ایلام است که در فاصله‌ ۲۰ کیلومتری شهرستان ایلام و در کنار سد زیبای چم گردلان در نزدیکی روستای مهر شهرستان ملکشاهی قرار گرفته است و تنگه الماس واقع در ۸۰ کیلومتری ایلام و ورودی آن نزدیک به شهرک ولیعصر شهرستان بدره قرار دارد و به طول ۶ کیلومتر در پای ارتفاعات کبیرکوه امتداد پیدا کرده که در نهایت به رودخانه سیمره ختم می‌شود.»

بازدیدها: 58

  • 0
  • 228
  • 3,122
  • 12,294
  • 128,436
  • سپتامبر 25, 2023

تماس با ما

  • آدرس : ایلام، خیابان پاسداران, جنب موزه مردم شناسی و قلعه تاریخی والی, اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام.
  • تلفن : ۳۳۳۴۱۸۴۰ – 084
  • نمابر :۳۳۳۳۱۵۷۸ – ۳۳۳۳۰۱۸۸ – 084
  • پست الکترونیک : info@ilam-mcth.ir

 

طراحی و برنامه نویسی توسط : آرمان فناوران آرنا

 

کلیه حقوق برای اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان ایلام محفوظ است.

Template Design:Dima Group