غرفه اطلاع‌رسانی گرشگری میراث فرهنگی ایلام در مسیر زائران اربعین برپا شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از برپای غرفه اطلاع‌رسانی‌گردشگری در مسیر تردد زائران اربعین خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام، فرزاد شریفی مدیرکل استان امروز 5 شهریور 1402 با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن اربعین حسینی(ع) در تمامی شهرستان‌های استان که محل تردد زائران اربعین است اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان نیز در کنار سایر ارگان‌ها مشغول به خدمات‌دهی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه در کنار خدمات‌دهی به زائران جاذبه‌های گردشگری استان نیز معرفی می‌شود، افزود: غرفه اطلاع‌رسانی گردشگری این اداره‌کل در راستای معرفی ظرفیت‌های گردشگری، معرفی اپلیکیشن (ایلام بلد) به‌منظور راهنمایی زائران ورودی به استان در قالب پخش فیلم و کلیپ‌های معرفی استان و همچنین توزیع اقلام تبلیغاتی و راهنگی گردشگری از امروز در محل کمربندی شرقی استان و درمسیر تردد زائران شروع به فعالیت کرد.

شریفی با بیان اینکه در این غرفه تلاش می‌شود که اقلام و مایحتاج زائران عزیز اربعین توزیع و ارائه شود، عنوان کرد: روزانه هزاران نفر از زائران اربعین به‌منظور تردد از مرز مهران وارد استان ایلام می‌شوند که مردم این استان با داشتن قدمت فرهنگی بالا و معروف بودن به خونگرمی و مهمان‌نوازی به خوبی در حال پذیرایی و استقبال از این زائران هستند.

بازدیدها: 12

  • 1
  • 118
  • 1,945
  • 33,976
  • 502,957
  • سپتامبر 3, 2026

 

     کنگره سرداران و ۳۰۰۰ شهید استان ایلام

تماس با ما

  • آدرس : ایلام، خیابان پاسداران, جنب موزه مردم شناسی و قلعه تاریخی والی, اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام.
  • تلفن : ۳۳۳۴۱۸۴۰ – 084
  • نمابر :۳۳۳۳۱۵۷۸ – ۳۳۳۳۰۱۸۸ – 084
  • پست الکترونیک : info@ilam-mcth.ir

 

طراحی و برنامه نویسی توسط : آرمان فناوران آرنا

 

کلیه حقوق برای اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان ایلام محفوظ است.

Template Design:Dima Group

نحوه ورود به سامانه سنجش رضایت مردم از خدمات هر کارمند:

 با جستجوی آدرس آن، یعنی karmandiran.ir، میسر می باشد

و شهروندان، جهت ثبت نظرات خود در این سایت، می توانند،

از طریق شماره گیری کد دستوری #شناسه نظرسنجی

کارمند*1102*4* با تلفن همراه یا اسکن بارکد مربوط به کارمند، اقدام کنند.

رفتن به محتوا