صادرات چرم آبدانان ایلام به فرانسه، گامی نو در توسعه صنایعدستی ایلام
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام از صادرات محصولات چرمی شهرستان آبدانان به کشور فرانسه خبر داد.
بهگزارش میراثآریا، فرزاد شریفی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای حمایت از هنرمندان و تولیدکنندگان صنایعدستی و با هدف گسترش بازارهای بینالمللی، برای نخستینبار محصولات چرمی تولیدشده در شهرستان آبدانان بهصورت تکی و مستقیم به کشور فرانسه صادر شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام افزود: صادرات این محصولات، نتیجه تلاش و خلاقیت هنرمندان بومی و کیفیت بالای چرم آبدانان است که با طراحیهای اصیل و منحصربهفرد، توجه خریداران خارجی را جلب کرده است.
شریفی با اشاره به ظرفیت بالای صنایع چرمی در استان ایلام گفت: ادارهکل میراثفرهنگی استان با همکاری اداره شهرستان آبدانان در حال اجرای برنامههایی برای آموزش تخصصی، ارتقای کیفیت بستهبندی، و برندسازی محصولات چرمی است تا مسیر صادرات پایدار و مستمر برای تولیدکنندگان محلی فراهم شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان در پایان خاطرنشان کرد: حمایت از هنرمندان فعال در حوزه چرمدوزی و ایجاد زمینه حضور آنان در بازارهای جهانی، از اولویتهای اصلی این ادارهکل در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار صنایعدستی استان است.
بازدیدها: 7













