تجلیل از خیرین و اهدا کنندگان بناهای تاریخی ایلام
به مناسبت روز جهانی بناها و محوطههای تاریخی با حضور وزیر، معاونین و مدیران میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از اهداکنندگان بناهای تاریخی استان ایلام تجلیل شد.
بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام، فرزاد شریفی مدیرکل استان امروز 29 فروردین 1402 با اعلام این خبر اظهار کرد: مراسم روز جهانی بناها ومحوطه های تاریخی با حضور وزیرو معاونین و مدیران میراث فرهنگی برگزار شد و از مرمت کاران و استاد کاران سنتی و اهدا کنندگان بناهای تاریخی تجلیل به عمل آمد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام گفت: در این مراسم از قیصر هاشمی و شاهرخ هاشمی نماینده اهداکنندگان قلعه اشرف العشایر، میر غلام و جهانگیر آباد دره شهر توسط سیدعزتالله ضرغامی وزیر ، گردشگری و صنایعدستی تجلیل بعمل آمد.
شریفی تصریح کرد: شاهرخ هاشمی نماینده قانونی خانواده میرغلام هاشمی و قلعه جهانگیرآباد و همچنین قیصر هاشمی نماینده مرحوم نورمحمدخان وارث قلعه اشرف العشایر(پور اشرف) هستند که به خاطر علاقه به هویت تاریخی وبهمنظور حفظ، نگهداری و حراست از این آثار و میراث خانوادگی آنان این بناها را بصورت دلی و با رضایت و خرسندی تمام به میراثفرهنگی استان حبه و واگذار کردند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام افزود: قلعه میر غلام هاشمی در سال 1379 به شماره 2794در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است این بنا به شکل چهار ایوانی طراحی شده است که کاربرد آن نظامی، مسکونی بوده است و از طریق صندوق احیا و بهره برداری آثار تاریخی به بخش خصوصی واگذار شده است و قلعه جهانگیر آباد نیز به شماره 2745 در تاریخ 22/4/1379 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شریفی ادامه داد: قلعه اشرف العشایر جنوب شرقی شهرستان درهشهر و در مسیر جادهای درهشهر به شهر پلدختر قرا دارد. این قلعه به دستور میر صید محمدخان پور اشرف ساخته شده است، و به شماره 2923 در تاریخ 20/9/1370 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
بازدیدها: 47













