برپایی 15 سیاه چادر در ایلام ویژه ایام نوروز
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام از برپایی 15سیاه چادر همراه با پخت غذاهای محلی در ایلام ویژه نوروز 1404 خبر داد.
به گزارش میراثآریا، فرزاد شریفی گفت: به مناسبت فرا رسیدن ایام نوروز و ورود گردشگران و مسافران نوروزی از دیگر مناطق کشوربه استان، این اداره کل اقدام به برپایی 15 سیاهچادردر راستای معرفی سوغات محلی استان، در محل نمایشگاه صنایعدستی قلعه والی و همچنین ورودی شهرستانهای تابعه کرده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام هدف از برپا کردن این سیاهچادرها معرفی سوغات محلی و سنتی استان و همچنین محصولات شاخص صنایعدستی را معرفی اصالت هنر صنعتگران استان ایلام در زیرسیاهچادر برشمرد.
شریفی تصریح کرد: با برپایی این سیاهچادرها در مسیر تردد گردشگران و مسافران نوروزی ، باعث میشود که گردشگران و مسافران نوروزی با بخشی از هنر سنتی استان اعم از صنایعدستی، سوغاتمحلی و سیاهچادر آشنا شوند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام اضافه کرد: برخی از سیاهچادرها نیز برای طبخ و عرضه مواد خوارکی محلی به گردشگران نوروزی دایر شدهاند.
بازدیدها: 21
