افتتاح یک کارگاه تولیدی صنایع‌دستی در چوار ایلام

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از افتتاح یک کارگاه تولیدی صنایع‌دستی در رشته سفال و سرامیک در شهرستان چوار خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام، فرزاد شریفی روز 24 خرداد 1402 با اعلام این خبر اظهار کرد: به مناسبت هفته صنایع‌دستی با حضور ابراهیم یعقوبی فرماندار شهرستان چوار و دیگر مسئولان اداره‌کل،  یک کارگاه تولیدی ‌صنایع‌دستی در رشته سفال و سرامیک با اشتغالزایی 8 نفر در این شهرستان افتتاح شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه امیدواریم در آینده با گسترش فضای کارگاهی نیروی بیشتری جذب و در راستای اشتغال و درآمد گام‌های موثری برداشته شود، گفت: برندسازی و اقتصادی سازی صنایع‌دستی در رشته‌های مختلف این صنعت بسیار حائز اهمیت است.

شریفی با  تاکید بر لزوم حمایت از هنرمندان صنایع دستی در شهرستان چوار، افزود: خوشبختانه دولت سیزدهم به بخش صنایع‌دستی و فرآورده‌های این بخش نگاه حمایتی دارد.

بازدیدها: 16

  • 0
  • 118
  • 1,945
  • 33,976
  • 502,957
  • سپتامبر 3, 2026

 

     کنگره سرداران و ۳۰۰۰ شهید استان ایلام

تماس با ما

  • آدرس : ایلام، خیابان پاسداران, جنب موزه مردم شناسی و قلعه تاریخی والی, اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام.
  • تلفن : ۳۳۳۴۱۸۴۰ – 084
  • نمابر :۳۳۳۳۱۵۷۸ – ۳۳۳۳۰۱۸۸ – 084
  • پست الکترونیک : info@ilam-mcth.ir

 

طراحی و برنامه نویسی توسط : آرمان فناوران آرنا

 

کلیه حقوق برای اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان ایلام محفوظ است.

Template Design:Dima Group

نحوه ورود به سامانه سنجش رضایت مردم از خدمات هر کارمند:

 با جستجوی آدرس آن، یعنی karmandiran.ir، میسر می باشد

و شهروندان، جهت ثبت نظرات خود در این سایت، می توانند،

از طریق شماره گیری کد دستوری #شناسه نظرسنجی

کارمند*1102*4* با تلفن همراه یا اسکن بارکد مربوط به کارمند، اقدام کنند.

رفتن به محتوا