اجرای عملیات فاز دوم محوطه‌ سازی منطقه گردشگری دریاچه‌های دوقلوی ایلام

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان ایلام از اجرای عملیات فاز دوم محوطه‌ سازی منطقه گردشگری دریاچه دوقلوی شهرستان آبدانان خبر داد.

به ‌گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام، عبدالمالک شنبه زاده روز ۲۰ مرداد ۹۹ با اعلام این خبر اظهار کرد: «با اختصاص اعتبار از محل اعتبارات ملی و استانی عملیات محوطه سازی، بهسازی و راه دسترسی در یچه های دوقلو شهرستان آبدانان انجام شد که برای تکمیل فازدوم این عملیات نیاز به ۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی است.»

او با بیان اینکه ایجاد زیرساخت گردشگری در دریاچه های دوقلو مورد استقبال گردشگران و مردم استان قرار گرفت، افزود: «چشمه‌های دوقلوی سیاه گاو شهرستان آبدانان یک اعجاز الهی و یک مکان جذاب بی‌نظیر در کشور است که به‌ منظور توسعه صنعت گردشگری و شناسایی این پدیده در روستای ژیور احداث و تجهیز شده است.»

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی ایلام با بیان اینکه ایجاد این‌ گونه زیرساخت‌ها باعث رونق گردشگری می‌شود، تصریح کرد: «دریاچه دوقلوی سیاه گاو آبدانان شامل دو دریاچه یا چشمه بالادست و پایین ‌دست است که عمق هرکدام از آن‌ها بیش از ۲۰ متر بوده که توسط یک کانال رودخانه‌ای ۱۰ متری به هم متصل شده است.»

بازدیدها: 26

  • 0
  • 364
  • 2,834
  • 6,767
  • 468,709
  • فوریه 23, 2026

 

     کنگره سرداران و ۳۰۰۰ شهید استان ایلام

تماس با ما

  • آدرس : ایلام، خیابان پاسداران, جنب موزه مردم شناسی و قلعه تاریخی والی, اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام.
  • تلفن : ۳۳۳۴۱۸۴۰ – 084
  • نمابر :۳۳۳۳۱۵۷۸ – ۳۳۳۳۰۱۸۸ – 084
  • پست الکترونیک : info@ilam-mcth.ir

 

طراحی و برنامه نویسی توسط : آرمان فناوران آرنا

 

کلیه حقوق برای اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان ایلام محفوظ است.

Template Design:Dima Group

نحوه ورود به سامانه سنجش رضایت مردم از خدمات هر کارمند:

 با جستجوی آدرس آن، یعنی karmandiran.ir، میسر می باشد

و شهروندان، جهت ثبت نظرات خود در این سایت، می توانند،

از طریق شماره گیری کد دستوری #شناسه نظرسنجی

کارمند*1102*4* با تلفن همراه یا اسکن بارکد مربوط به کارمند، اقدام کنند.

رفتن به محتوا