اتمام عملیات مرمت و ساماندهی قلعه صید محمد خان هاشمی (اشرف العشایر ) درهشهر ایلام
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام از اتمام عملیات مرمت و ساماندهی قلعه صید محمد خان هاشمی واقع در شهرستان درهشهر خبر داد.
بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام، عبدالمالک شنبهزاده مدیرکل استان روز ۳ مرداد ۱۴۰۰ با اعلام این خبر اظهار کرد: «با اعتبار ۷۵۰ میلیون ریال از محل اعتبارات ملی، عملیات مرمت و حفاظت قلعه صید محمد خان هاشمی واقع در شهرستان درهشهر انجام شد، این قلعه تاریخی در شش کیلومتری ضلع جنوب شرقی شهرستان درهشهر در روستای شیخ مکان قرار گرفته است.»
شنبهزاده تصریح کرد: «مطابق سنگ نوشته نصب شده بر روی دیوار ورودی قلعه، این بنا در سال ۱۳۳۵ هجری قمری به دستور میرصید محمدخان هاشمی ساخته شده است، مصالح بکاررفته در ساخت این بنا بیشتر قلوه سنگ و در مواردی نیز آجر برای تزئین است، این قلعه دردو طبقه ساخته شده و دارای ۵ برج نگهبانی وتعدادی اتاق بوده است، این بنا کاربرد مسکونی داشته و در نوع خود بینظیراست.»
او گفت: «این قلعه درتاریخ ۲۲ تیر ۱۳۹۷ با شماره ثبت ۲۷۴۳ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.»
بازدیدها: 16













