آثار فاخر صنایعدستی ایلام مورد ارزیابی قرار گرفت
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام از ارزیابی آثار فاخر صنایعدستی استان در کمیته فنی معاونت صنایعدستی ادارهکل خبر داد.
بهگزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام، فرزاد شریفی امروز 16 اسفندماه با اعلام این خبر اظهار کرد: امروز جلسه ارزیابی آثار صنایعدستی با حضور اعضای کمیته فنی معاونت صنایعدستی در راستای انتخاب آثار فاخر برگزاررشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام افزود: در این جلسه سه گلیم اثر فروزان قاسمی از آبدانان، خراطی اثر علی کرمی از آبدانان و جعبه جواهرات اثر حسین نرگسی از ایلام توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار گرفت .
شریفی گفت: این آثار از لحاظ اصالت، تکنیک اجرا وطراحی مورد تائید کمیته فنی معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی استان ایلام قرار گرفت و برای تائید نهایی به وزارت ارسال شد که پس از آن گواهینامه اثر فاخر دریافت می کنند.
بازدیدها: 15













